top of page

OM OSS

Helsetjenester Vest Reisevaksiner har over 20års erfaring med vaksiner.

Helsetjenester Vest Reisevaksiner ble startet i september 1997 som den første i sitt slag eiet og drevet av helsesøstrene Eva Margrete Hermansen og Lise Rathem. Ansatt ble også Pål Voltersvik som medisinsk faglig ansvarlig lege. Klinikken er derfor det eldste private reisemedisinske kontoret i Bergensregionen og tilbyr en faglig kompetanse opparbeidet gjennom over 20 år.

Vi holder til i trivelige lokaler på Straume, bare en kort buss eller biltur fra Bergen sentrum og har gode parkeringsmuligheter. For å kunne holde oss oppdatert og å kunne gi våre kunder det best mulige tilbudet deltar vi stadig på kurs og kongresser / konferanser både her hjemme og i utlandet. I tillegg er vi en del av Vaksine 1, en sammenslutning av vaksinasjonsklinikker over hele Norge, og følger ellers FHI sine retningslinjer når det gjelder vaksinasjon og rådgiving.

I dag blir klinikken drevet av Anniken Rathem og Lise Rathem med medisinsk faglig ansvarlig lege Bjørn Ove Aglen. Vi tilbyr alt av vaksinering og kan også foreta bedriftsvaksinering og skolevaksinering der det er mer hensiktsmessig at vi kommer ut til bedriften.

VÅRT TEAM

Anniken_Temp_edited.jpg

Sykepleier

Over 10 års erfaring som sykepleier, startet på Helsetjenester Vest i 2019.

Anniken Rathem

Lise%20Rathem_edited.jpg

Helsesøster

Over 30 års erfaring som helsesøster, har jobbet med reisemedisin i over 20 år

Lise Rathem

Avatar 96

Ansvarlig lege og spesialist i allmennmedisin

Bjørn Ove Aglen

..

VÅRE LOKALER

Du finner oss i andre etasje i Helsehuset ved Sartor Senter på Straume. Vi har gratis parkeringsplasser ved inngangspartiet til Helsehuset, alternativt kan du benytte parkeringsanlegget til Sartor Senter. Kommer du med buss er det kun 2 minutter å gå fra stoppet til våre lokaler.

bottom of page